persoonlijke aandacht

Over Sonno e Sogno

Het team achter Sonno e Sogno bestaat uit Bas Meijer en Jim van Aalst met ruim 17 jaar ervaring binnen de bedden- en textielbranche.

Het is onze missie om U, als online klant, naast een breed standaard assortiment, juist datgene te bieden wat vaak nog moeilijk te verkrijgen is.

Sonno e Sogno is, sinds januari 2008, een Nederlands kwaliteitsmerk bedtextiel met als specialiteit het leveren van maatwerk. Nagenoeg alles is mogelijk, binnen de branche leveren wij uitsluitend kwaliteitsbeddengoed wat speciaal voor U is gemaakt!

Sonno e Sogno staat voor u klaar met de beste kwaliteit bedtextiel en stelt u in staat vanuit huis of kantoor snel en efficiƫnt uw keuze te maken en uw bestelling te plaatsen.

Wij zijn exclusief op internet verkrijgbaar.

Ook binnen de professionele markt helpt Sonno e Sogno u graag verder met op maat gemaakt beddengoed voor uw hotel, Bed & Breakfast etc. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bas Meijer en Jim van Aalst van Sonno e Sogno - Beddengoedopmaat.nl
Sluiten

Een afwijkende maat?

We bieden U de unieke mogelijkheid om een product op maat bij ons te bestellen. Tot op de centimeter nauwkeurig maken wij deze voor U!

Gebruik hiervoor het maatwerkformulier. Zo kunnen wij U een op maat gemaakt aanbod toesturen.

Maatwerkformulier