Sinds 2008 een begrip in maatwerk beddengoed

Onze kwaliteit

Sonno e Sogno is gespecialiseerd in het op maat leveren van enkel hoogwaardige kwaliteiten beddengoed. Sinds 2008 leveren wij vanuit ons atelier in Noord Brabant op maat gemaakt beddengoed, in prachtige stofkwaliteiten uit Italiƫ en Portugal.

Wij wensen u veel winkel plezier waarbij we via verschillende formulieren en per telefoon uw wensen kunnen inventariseren, aanbieden, produceren en leveren.

Bekijk ons assortiment

Ultieme luxe op uw eigen bed

Luxe percal en satijn

Onze percal, 200TC & 400TC, bestaan uit katoenvezels met een bovengemiddelde stapellengte, waardoor minder aanknopingspunten zorgen voor een fijner en gladder oppervlak. Hoe hoger het aantal Thread Counts ( aantal katoengarens per 2.5 cm2) hoe zwaarder het doek en hoe dichter de platbinding.

Onze satijn, 300TC & 600TC, bestaan uit katoenvezels met een bovengemiddelde stapellengte, waardoor minder aanknopingspunten zorgen voor een fijner en gladder oppervlak. Hoe hoger het aantal Thread Counts ( aantal katoengarens per 2.5 cm2) hoe zwaarder het doek en hoe dichter de satijnbinding.

 

Op maat advies

Onze extra mile

Wij leveren beddengoed in nagenoeg iedere gewenste afmeting met slechts een tolerantiegrens van 3cm. Via de webshop kunt u eenvoudig al veel maten bestellen. Afwijkende maten zijn leverbaar via ons maatwerk formulier. Wij maken dan speciaal voor U een op maat gemaakte offerte.

Gebruik ons maatwerkformulier

Sluiten

Een afwijkende maat?

We bieden U de unieke mogelijkheid om een product op maat bij ons te bestellen. Tot op de centimeter nauwkeurig maken wij deze voor U!

Gebruik hiervoor het maatwerkformulier. Zo kunnen wij U een op maat gemaakt aanbod toesturen.

Maatwerkformulier