Maatvoering

Maatadvies voor uw aankomende bestelling

Dekbedovertrekken

Dekbedden zijn verkrijgbaar ik diverse afmetingen. Wanneer U uw dekbed bij een beddenspeciaalzaak of de grotere winkels heeft gekocht heeft U waarschijnlijk een standaard afmeting.

De standaard breedtemaat van een 1-persoons dekbed zijn 140 cm, van een 2-persoons dekbed is dat 200 cm.
Wanneer u een lits-jumeaux dekbed heeft is de standaard maat 240 x 200.

De lengte van een dekbed is standaard 200 cm. Echter kunt u tegenwoordig ook standaard 220 cm in de winkel vinden. Wanneer u niet zeker bent kunt u het label aan het dekbed raadplegen.

Meest gangbare maten dekbedovertrekken

240 x 220 – (De zogenoemde lits-jumeaux afmeting)
140 x 200 
140 x 220
200 x 200
200 x 220

 

Hoeslakens

We krijgen vaak de vraag van onze klanten welke maat zij moeten kiezen voor een hoeslaken. Voor een perfect aansluitend hoeslaken op maat hebben wij van U de lengte en breedte van uw matras nodig. Deze afmeting vult U in bij de keuze van uw product.

Onze hoeslakens worden geleverd met een mooie elastiek rondom. Deze zorgt er voor dat uw hoeslaken naadloos aansluit op uw matras.

Standaard leveren wij de hoeslakens met een hoekhoogte van 30 cm. Echter kunnen wij deze voor U ook leveren in 40cm, 50cm of zelfs hoger. Gebruikt U hiervoor het maatwerkformulier. Wij nemen dan snel met U contact op.

 

 

Sluiten

Een afwijkende maat?

We bieden U de unieke mogelijkheid om een product op maat bij ons te bestellen. Tot op de centimeter nauwkeurig maken wij deze voor U!

Gebruik hiervoor het maatwerkformulier. Zo kunnen wij U een op maat gemaakt aanbod toesturen.

Maatwerkformulier