Kwaliteitstandaard van Sonno e Sogno

De basis van de Sonno e Sogno collectie wordt gevormd door de verschillende stof kwaliteiten die zorgvuldig voor u zijn geselecteerd.

De kwaliteiten percal, satijn & linnen komen op de rol vanuit Italië naar ons atelier.

Zowel de percal als de satijn zijn gemaakt van een prachtige katoenvezel met een bovengemiddelde stapellengte en met een mooie dichtheid van 200 garens per 2.54 cm2 voor de percal en een 300 garens per 2.54 cm2 voor de satijn.

Het zuiver linnen wordt in warme tinten op de rol aangeleverd en is van een bovengemiddelde kwaliteit wat wordt bereikt door het vezelvlas, waar linnen van wordt gemaakt, met wortel en al te oogsten waardoor de langste vezels worden behouden.Van het zogenaamde Lint worden de fijnste linnen garens vervaardigd waaruit ons linnen is opgebouwd

Daarnaast hebben we sinds 2010 eveneens een Portugese leverancier aangetrokken die onze standaard kwaliteit katoen eveneens op de rol aflevert. Een fijne platbinding van een stevige kwaliteit die in de verte nog een klein beetje doet denken aan de ouderwetse dikkere laken kwaliteiten uit de jaren 50 en 60.

 

Zeer hoge kwaliteit exclusief leverbaar

Via Sonno e Sogno kunt u eveneens fijnproevers kwaliteiten geleverd krijgen, exclusief, en van een prachtige dichtheid in percal van 500 garens per 2.54 cm2 en in satijn van 600 garens per 2.54 cm2.

Deze kwaliteiten leveren we speciaal op aanvraag, info@sonnoesogno.nl, aan de meest veeleisende consument en aan de betere hotels en interieurarchitecten. U kunt ook via ons contactformulier contact opnemen.

 

Alleen de beste keuze

Om het Internationale karakter verder te completeren komt onze jersey & microvezel kwaliteit vanuit Duitsland en komen de Design accessoires van gerenommeerde merken uit Italië, Zwitserland en België.

Binnenkort treft u eveneens prachtige plaids van Baby Alpaca uit Peru, deze zuiver en exclusieve kwaliteit zijn we na een lange zoektocht voor u op het spoor gekomen, het wachten is nu op een stukje voorraad van dit moeilijk te verkrijgen product.

 

Maatwerk

Heeft u speciale verzoeken en of wensen? Sonno e Sogno kan u wellicht verder helpen.

Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@sonnoesogno.nl.